Hem >  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Varorna skickas till dig inom 1-2 arbetsdagar efter mottagandet av din beställning (helger och helgdagar är inte klassade som arbetsdagar). Du ska då ta emot dina varor inom 3 arbetsdagar från avsändningsdagen, men vi kan inte vara ansvariga för eventuella förseningar och / eller förluster som orsakats av förseningar, eftersom vi är beroende av tredje parts transportörer.
Vi skickar våra varor med en tredjepartsleverantör som antingen behöver en underskrift vid leverans eller de lämnar varorna med en granne och lämnar dig ett kort för att informera dig om detta. Det kan dock vara möjligt att paketen lämnas på en säker plats efter eget val, Vi och transportören kommer att sträva efter att uppfylla dina önskemål men det kan inte alltid vara möjligt. Observera att paket som lämnas på ett säkert ställe, avslöjar beviset på leveransskydd och vi kan tyvärr inte acceptera några fordringar på saknade varor i dessa fall.
Bäraren kommer att göra två försök till leveranser. Om leveransen misslyckas returneras varan till oss. Tyvärr skulle vi då behöva ta betalt för återleverans.
Vissa leveranser (främst Highlands / Islands / Northern Ireland) skickas via Royal Mail. Tyvärr kan vi inte vidarebefordra särskilda leveransanvisningar för dessa sändningar.
Alternativt kan du överväga att välja en alternativ fraktadress (t.ex. din arbetsplats) som kan levereras på kassan.
Om du beställer mer än ett objekt kan de skickas separat från olika platser.
Eventuella fordringar på förlorade varor kommer inte att ingås förrän efter fem arbetsdagar från avsändningsdagen.